Hvala na poslatom zahtjevu
E-book Vas čeka u inboksu Vašeg e-maila, ili ga download-ujte ovdije
Želimo Vam prijatno čitanje.

 


NATJEČAJ

NATJEČAJ – „NAŠA SLIKA NA VAŠEM ZIDU“

Otvaramo natječaj "NAŠA SLIKA NA VAŠEM ZIDU" gdje možete dobiti nagradu u vrijednosti od 1500kn. Ne oklevajte i uključite se i Vi! Kod nas svatko dobija!

Dovoljno je da imate naše moderne slike, zidne tapete ili zidne naljepnice u svom doma, pošaljite nam fotografiju i glasajte. SVATKO tko će učestvovati DOBIT ĆE kod nas 5% popusta na kupnju u našim e-shopovima!

Ne oklevajte i sudjelujte se i VI! Fotkajte Vaše slike na platnu, tapet za zid ili naljepnice za zid na svom zidu i fotografiju nam pošaljite na info@slikomania.hr i čekajte glasanje.

NAGRADE:


1. Mjesto – 760kn vaučer (glasovima natjecatelja)
2. Mjesto – 540kn vaučer (bira naša komisija)
3. Mjesto – 300kn vaučer (najviše „lajkova“)

UVJETI:

1. U natječaju mogu sudjelovati samo naši fanovi na facebooku. Ako još niste fan, možete postati klikom na ovaj link https://www.facebook.com/Slikomania.hr i još jednim klikom na  „like“ :)

2. Fotke za natječaj trebaju ispuniti uvjet originalnosti. To znači da fotke koje sudjeluju ne smeju biti kopija neke druge slične fotke.

3. Pravilo je "jedan naš proizvod – jedna fotografija". Ukoliko imate više naših proizvoda, imate većih šansi za pobjedu!

4. Fotografije nam šaljite na mail info@slikomania.hr do 12.11. U prijedmet poruke upišite NAŠA SLIKA NA VAŠEM ZIDU

5. Fotografije za natječaj bit će postavljene u poseban fotoalbum na facebooku u najkraćem mogućem roku.

6. Fotografije u fotoalbumu objavljivat ćemo redovito tijekom radnog tijedna.

7. Prvog dobitnika izabrat će natjecatelji, i to glasanjem putem maila. Svaki natjecatelj odabrat će si tri fotke (osim vlastite) koje mu se najviše svide. Glasanje natjecatelja je uvjet za sudjelovanje u dobijanju nagrade i za dobijanje popust-vaučera.

8. Natjecatelji će biti pozvani da glasaju putem emaila na kraju natječaja 13.11. a glasanje se završava 16.11.

9. Po prijemu emailova s glasovima za dobitnika prvog mijesta, svakom natjecatelju bit će poslan kod za popuste u vrijednosti od 5% za e-shopove: www.slikarskipribor.hr, www.slikomania.hr , www.tiktok.com.hr.

10.  Vice-prvaka izabrat će naša komisija iz tima MY HOME

11.  Treće mjesto će osvojiti fotografija koja će do kraja natječaja 16.11. imati najviše „lajkova“

12.  Imena dobitnika bit će objavljena na stranici 17.11.

13.  Natječaj započinje 29.10. a završava se 16.11.

14.  Fotografija koja će krštiti pravila natječaja ili će bit opravdane sumnje u njenu originalnost, bit će odstranjena iz natječaja.

15.  Oni koji će glasati putem “lajka”, moraju biti iz zemlje odakle je i natjecatelj. U obzir dolaze glasovi iz drugih zemalja, ali u manjoj mijeri, jer će u suprotnom najtecatelj biti odstranjen iz natječaja.

16.  Po potrebi može doći do promjene uvjeta i pravila tokom natječaja. Ukoliko do toga dođe, učesnici će bit obaviješteni putem e-maila.

Newsletter - uspješna prijava

Uspješno ste se prijavili na našu mailing listu za Newsletter! Više Vam neće promaći ništa iz naše nove ponude, akcija i natjecanja priremljenih za Vas!

Newsletter - neuspješna prijava

Nažalost Vaša prijava za Newsletter nije uspješno sprovedena. Molimo Vas pokušajte ponovo.


http://www.premium-wask.cz/obraznastenu/eshop/2-1-AKCIE

Kuriér GLS + Platba PAY PAL = 5 % Zľava

Nakupovanie môže byť tak jednoduché a pritom Vás ešte aj odmeníme.

Získajte 5% zľavu na celý Váš nákup využítím spôsobu dopravy a platby „Kuriér GLS + PayPal“. Stačí pri objednávke označiť tento spôsob dopravy a potvrdiť ho výberom spôsobu platby PayPal.

Kurier GLS Vám dopraví zásielku priamo k Vašim dverám s platbou PayPal si už nemusíte robiť starosti kedy a či bude Vaša platba doručená na náš účet.

Rýchlo, pohodlne a bez obáv.


FB


Ljeto nas je očaralo i radujemo se skupa sa Vama. Poklanjamo Vam 10% popusta na kupnju bilo kojih proizvoda. U komentar narudžbe je dovoljno napisati SRPANJ10

Akcija važi do 19.8.

Slike na platnu za uredenje doma

Volite li umjetnost bilo kojeg žanra i želite posjedovati slike na platnu bez obzira na njihov karakter? Želite li na jedinstven način oostavriti moderno uređenje doma? Ukolko ste preuredili svoj stan moderne slike će učiniti Vaš interijer dinamičnim. Za osobe klasičnijeg ukusa, umjetničke slike od reprodukcija i klasika do ručno slikanih slika.


Zidne dekoracija za oslikavanje zidova

Lijepe slike na zidu su uobičajeni način kako urediti dom, no pored njih danas su pravi hit zidne tapete koje u potpunosti mjenjaju opis interijera i u njega unose potrebnu dozu svježine. Naljepnice za zid kao vrlo efikasan način dekoriranja zidova, razbijaju monotoniju na zidu koji je do sada predstavljao samo prazninu. Kao šlag na torti zidni satovi koje svaki dnevni boravak treba imati i koji je u skladu s atmosferom doma. Oslikavanje zidova može biti dosta lako kada Vam se ponude velike mogućnosti!


Lako i aktraktivno uredenje interijera

Sa ponudom od preko 15.000 različitih motiva, osigurali smo sigurnu luku za sve koji trebaju ideju za uređenje doma. Pored uobičajenih proizvoda koji se nude na našoj internetskoj stranici, dakako možete sve naručiti i po Vašoj želji, zašta i postoji sekcija fotografije na platnu u kojoj si možete odabrati veličinu slika na platnu na kojoj se treba isprintati Vaš motiv.

NjUzODg5