Zidne naljepnice

Sort by 
Manufacturer  

akcija


akcija


akcija


akcija


Uobičajena cijena 164.90 Kn

Cijena 98.90 Kn

akcija
Uobičajena cijena 112.90 Kn

Cijena 89.90 Kn

akcija


Uobičajena cijena 134.90 Kn

Cijena 107.90 Kn

akcija

Naljepnice za zid su jedne od najpopularnijih i najmodernijih kompomenti dekoracije interijera ali i eksterijera. Naljepnice - stikeri imaju envjerojatne sposobnosti "oporavka" prostora u sobi, stvaranje iluzionističkog efekta, i pravi šlag na torti u dekoriranju sobe. Originalni motivi su glavni trand u 2014/15 i ostaju očaravati ljude koji na njih obrate pozornost. Jednostavan način ljepljenja na zidomogućuje samoustalni rad za svakoga, a može u mnogome preventirati oštećenja na zidovima. Primjena nije ograničena samo na zidove, već se mogu ljepiti i na ormare, vrata, ogledala ili hladnjak.

Izmjena interijera u moderni dizajn ne mora se odnositi samo na dnevnu sobu, tu se može raditi i u spavaćoj i dječjoj sobi, ali i uredu u kojem provodite najmanje 8 sati dnevno. Mogućnosti su mnogobrojne! Možete si odabrati čak i zidne naljepnice u boji i to za bilo koji motiv. Dovoljno je naljepiti jednu od njih i potpuno promjeniti osjećaj u Vašem domu.

Na sva Vaša pitanja vezana za nalepnice za zid, molimo Vas kontaktirajte naš korisnički servis, koji će Vam rado oko svega pomoći! Bit će nam drago da nam pošaljete svoje prijedloge i ideje kojima možemo poboljšati svoju uslugu.

Upute za ljepljenej naljepnica možete preuzeti >TU<.

NjYyOTEy