Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.

ROBA NA AKCIJI

Uobičajena cijena 21.90 EUR (165.01 Kn)
Cijena 18.90 EUR (142.40 Kn)
Uobičajena cijena 15.90 EUR (119.80 Kn)
Cijena 10.90 EUR (82.13 Kn)

Slike na platnu - Dan Johansson

 

Dan Johannson nije samo dizajner, već u slobodno vrijeme i zanatlija i strastveni turista. Inspiraciju crpi iz djetinjstva koje je proveo u južnom djelu Islanda. U svojim motivima se vraća u vrijeme, kada je kao četvorogodišnji dječak promatrao proces rada svog oca u kovačkoj radionici. Prisjeća se pucketanja drva u peći, žara topljenog željeza i zveckanja alata i oruđa. Dan Johannson želi svoje iskustvo uneti i u Vaš dom i oživjeti ljubav prema prirodi i poštovanje prema zanatima.

Slike Dana Johannsona Vam pružaju pogled u tipičnu radionicu u loft stilu sredinom 20. stoljeća. Ide o odlomcima i fragmentima uspomena, koje je dizajner iskoristio i preneo u modernu dobu. Kao što svaki materijal ima određene karakteristike, tako je i Dan u svoja djela  uvrstio raznolikost i kvalitetu . Rado kombinira materijale kao što su beton, koža, hrđa, kamen, razno drago kamenje, i druge prirodne materijale koji spajaju Vaš dom s prirodom.

 


Ispod branda Dan Johannson krije se originalnost, duh moderne dobi i ljepote koje nam pruža priroda. Svaka slika poziva na bijeg iz potrošačkog društva i nudi nam utočište u jednostavnosti.  Otkrijte četiri elementa - vazduh, oganj, vodu, i zemlju. Dan se njima inspirira i u svojim djelima pokazuje neraskidivu vezu modernog čoveka i prirode.

Na njegovim slikama su ovekovečene priče sa njegovih putovanja. Prisjeća se ljepote šuma, šumskih potoka i najčistije prirode koja je postala njegov dom. Na svakoj slici Dana Johannsona se vidi i razvoj civilizacije koja se uvijek razvijala u skladu sa prirodom. Pronađite se u Danovim idejama i odaberite sliku koja će Vas očarati.

Sort by 
Manufacturer  

novo


novo


novo
novo


ZjMzYzl