Introduction » VeronikaArt » Slike na platnu Female body 1-dijelna XOBVERART026E1


        

Slike na platnu Female body 1-dijelna XOBVERART026E1

Moderni dizajn slika - VeronikaArt

novo


0x

 

Availability: U tvom DOMU za 4 - 7 radnih dana
Product no.: XOBVERART026E1
1. Izaberite dimenzije 1:
Cijena without Tax : 131.92 Kn
Cijena including Tax (25 %):
164.90 Kn

into the basket:
  kom  

Moderne apstrakne slike dizajnerice VeronikaArt

Predstavljam vam sjajnu grafičku dizajnerku iz Češke, koja je za vas dizajnirala moderne apstraktne slike u stilu Faces Art. Ova umjetnica neprestano prati nove trendove i svojim radom želi u interijere ljudi unijeti nove ideje, detalje, izgled, emocije, boje, ljubav prema ženama ili prirodi. Njezin pečat na slikama je jedinstven i originalan. Motivi akta obilježavaju njen rad, pa se zato motivi slika mogu uklopiti u sve vrste interijera. Inspiraciju traži u prirodi, kao i u ženskim oblinama i oblicima. Budući da su apstraktne slike vrlo popularne i tražene, sigurni smo da će se i vama svidjeti stil Faces Art.

 width=

Zašto su Faces Art slike toliko popularne?

Faces Art pripada apstraktnom stilu koji je sve popularniji, pa nije iznenađenje da je umjetnica odmah privukla pažnju ljubitelja ovog stila. Apstraktne slike potiču našu maštu i unose dašak umjetnosti u interijer. Moderna djela koja je dizajnirala umjetnica predstavljaju kombinaciju su točaka, linija, moderne grafike i neutralnih boja. Ovaj je stil također pronašao svoje entuzijaste zahvaljujući tome što se uklapa u minimalistički i skandinavski interijer, koji je vrlo popularan među mladima koji se bave dizajnom interijera.

 width=
 width=

Sigurno će te zanimati: Najmodernija tehnologija tiska

Nije tajna da se cjelokupni proces izrade slika odvija u našim halama. Zadovoljstvo kupaca nam je na prvom mjestu, zbog čega naši proizvodi moraju proći kroz nekoliko odjela kako bi sve bilo u redu. Finalni proizvod čini mnogo manjih procesa, kao npr. Tiskanje platna - rezanje platna - sklapanje okvira za platno, sam postupak postavljanja platna i njegovo pričvršćivanje na drveni okvir, pakiranje u zračnu foliju i karton. Tako možete biti sigurni da će vaš dom imati kvalitetan proizvod i bez jeftinih imitacija iz Kine.

 width=
 width=

Godišnje tiskamo više od 18.000 slika, zbog čega je ulaganje u tehnologiju u našem segmentu vrlo važno, čak i poželjno. Koristimo vrhunski digitalni vodootporni ispis fotografija zahvaljujući kojem lijepe žive boje zadržavaju svoj izvorni izgled. Naše ARTMIE platno je proizvedeno u Italiji od 100% pamuka. Na prvi pogled možete vidjeti strukturu i suptilni sjaj, što sliku čini jedinstvenim i originalnim primjerkom. Vrlo važna činjenica je da su okviri na rubovima zaobljeni, tako da se platno ne ošteti. Jedni smo od rijetkih a možda i jedini koji, uz slike, dostavljamo i drvene klinove. Ovi klinovi služe kao jamstvo da će se platno biti savršeno zategnuto za 10 godina.

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

YjZjZT