Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.

Faces Art - Moderne apstraktne slike koje je kreirala grafička dizajnerica VeronikaArt


Kao grafički dizajner, stalno pratim najnovije trendove, i u njima sa zadovoljstvom pronalazim inspiraciju za svoje radove. Obožavam minimalizam i vjerujem da lijepi radovi ne moraju da budu komplicirani. Naprotiv - mislim da je u današnjem kompliciranom svijetu važno usredotočiti se na detalje, a za mene su to osnovne linije ljudskog lica i tijela, ali i cvijeća. Neutralne, bež nijanse boja su moja strast. Unikatne motive najčešće stvaram u prirodi s olovkom i grafičkom tablom u ruci. Motive zamišljam i izrađujem tako da se međusobno lako uklapaju. To zapravo znači da čak i ako izaberete nekoliko različitih slika, i postavite ih jednu do druge na zid, one će u Vašem interijeru činiti jednu dizajnersku cjelinu.

Hvala Vam i ugodan dan - Vaša VeronikaArt


Faces Art - apstraktna forma izražavanja ženske ljepote

Može se reći da se od pamtivijeka mimika i izrazi lica koriste kao sredstvo neme komunikacije u društvu. Zato se, od prvih slikara, pa sve do modernista, lice smatralo jednim od centralnih motiva u umjetnosti. Zahvaljujući raznim neurološkim istraživanjima sada imamo i naučne dokaze da naš mozak na specifičan način pamti lica ljudi. Pri posmatranju ljudskog lica, na neurološkom snimku uočljiv je značajan porast krvotoka krvi u desnoj hemisferi mozga, u djelu poznatom kao fuzioformna vijuga.

Zato uopće nije neobično što su lica postala inspiracija i grafičkim dizajnerima, koji od njih, a zahvaljujući svojoj imaginaciji, uspjevaju napraviti originalna djela koja mogu poslužiti kao jedinstvene dekoracije za Vaš dom. I naša vredna dizajnerka Veronika spada u umjetnike kojima je Faces Art pravac pomogao izraziti žensku atraktivnost i prirodnu ljepotu u apstraktnom obliku u kombinaciji s izvornom paletom boja.

Moderan apstraktni stil

Apstraktni portreti su trenutno vrlo tražena forma dekoracije. Iako u svijetu umjetnosti oni nisu novina, u svijetu dekoracije interijera su tek skorije uzeli maha, a to fascinira sve ljubitelje modernog stila. Ovaj stupanj zanimanja rezultat je karakterističnog prikaza lica na ovim portretima, s minimalnim brojem linija i boja, što rezultira jednostavnim, ali izražajnim djelima.

Slike i druga umjetnička djela lako stvaraju prijatnu atmosferu u interijeru. Zidovi su savršena osnova za isticanje bilo kojeg predmeta koji ste odlučili staviti na njih, pa zašto onda ne biste napravili malu galeriju na njima koja će vam biti izvor inspiracije i sreće, ali i izvrsna tema razgovora. Apstraktna umjetnost je sada u modi, a zahvaljujući svojoj raznovrsnosti, uklopit će se u svaku vrstu interijera.

Kako mogu biti siguran da je ovo kvalitetna slika?

Kada je riječ o procesu proizvodnje slika, mi uvijek dajemo svoj maksimum i vrlo smo samokritični, budući da nam je zadovoljstvo kupaca na prvom mjestu. Naš konačni proizvod izrađen je s puno detaljnih radova, počevši od tiska na platnu, rezanja platna, spajanja drvenih letvica kako bismo napravili okvir na koji će platno biti postavljeno, postupka postavljanja platna i pričvršćivanja na drveni okvir pakiranje gotove slike u zaštitnu foliju s mjehurićima, a zatim u karton i završava isporukom slike kupcu. Budući da je isključivo naša proizvodnja, proizvod prolazi kroz ruke samo nekoliko ljudi i stoga možete biti sigurni da će u vaš dom stići 100% kvalitetna slika, a ne jeftina imitacija iz Kine.

Ulaganje u tehnologiju vrlo je važno kada je riječ o slikama koje godišnje natiskamo više od 18.000. Zato koristimo najmoderniji digitalni, vodootporni tisk fotografija, zahvaljujući kojem svaka boja na slici zadržava svoj izvorni izgled. ARTMIE platno na kome tiskamo sve naše slike izrađeno je u Italiji od 100% pamuka. Njegova struktura i suptilni sjaj tiskane slike pridonose stvaranju jedinstvenog i originalnog djela. PAŽNJA - rubove naših okvira su zaobljene, kako bi se sprečilo oštećenje platna. Jedni smo od rijetkih, a možda i jedini, koji uz sliku pakiraju i drvene klinove za fiksiranje okvira. Oni garantiraju da se platno na okviru dugo neće opustiti, čak i do 10 godina. Čak i ako dođe do opuštanja platna, zahvaljujući njima ćete ga lako opet zategnuti.

YzZmZDg1M